dijous, 26 de maig del 2011

EL CIRC

El circ és un espai que ens ofereix un espectacle divertit i sorprenent. Però treballar al circ requereix aptituds i sobre tot ACTITUDS. No tan sols hem estat espectadors sinó que també hem pogut fer d'artistes i ens hem adonat que no és tan fàcil com sembla. Què ens cal? Amabilitat, respecte, esforç, concentració, pràctica, paciència, responsabilitat, imaginació, intel·ligència, constància, valentia, memòria, ...
També hem vist que al circ hi treballen moltes persones. Els artistes surten a la pista però al darrere hi ha molta gent sense la qual un circ no funcionaria.

ELS ARTISTES


ELS ALTRES PROFESSIONALS


TOT CIRC

3 comentaris:

  1. Felicitats pingüins!!! Aquest circ es fantàstic.
    Quin dia és l'estrena'?

    Sylvia del Amo

    ResponElimina
  2. La Sílvia (de 2on) va venir molt contenta de l'excursió, i a l'hora d'anar a dormir no parava d'explicar-me coses que havia vist. De fet m'ha demanat un hula hoop pel seu aniversari.
    Demà li ensenyaré aquest recull de fotografies del dia del circ, segur que li agraden molt.

    Marta.

    ResponElimina
  3. La Sílvia (de 2on) va venir molt contenta de l'excursió. Al vespre no parava d'explicar-me tot de coses que havia vist. De fet, ja m'ha demanat un hula hoop pel seu aniversari. Segur que s'alegrarà molt quan vegi aquest recull de fotografies.

    Marta.

    ResponElimina